LIFE

Denise Rifai debutează la Kanal D cu un interviu-bombă

Elena Udrea se va afla sub lumina reflectoarelor, în prima ediție a emisiunii «40 de întrebări cu Denise Rifai», ce va fi difuzată marți, 6 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D. Telespectatorii vor avea ocazia să afle răspunsurile la o serie de întrebări sensibile, care au fost și sunt încă pe buzele tuturor.

Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator tv, moderator și realizator de emisiune de știri și talk-show. Timp de aproape nouă ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV. De acum înainte va putea fi urmărită la Kanal D.

„Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevărul de la invitații mei, așadar îmi doresc să fac lumină într-o serie de aspecte din viața profesională sau personală a invitaților mei, astfel încât publicul să își contureze o imagine cât mai aproape de realitate asupra celor invitați în platoul emisiunii. În prima ediție, ce va fi difuzată marți, în fața mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a stârnit adevărate valuri mediatice”, a declarat Denise Rifai.

Începând din 6 octombrie, emisiunea „40 de intrebări cu Denise Rifai” va oferi publicului ocazia să afle lucruri nespuse până acum despre personalități din diverse domenii, care au ținut primele pagini ale ziarelor și să descopere noi fațete ale invitaților din emisiune, să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de adevăr asupra acestora. Invitații vor avea la dispoziție două minute pentru a răspunde la fiecare dintre cele 40 de întrebări, într-un adevărat maraton al sincerității.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here