Stirile ZileiTârgu-Jiu

Denisa Şuţă, despre înregistrarea difuzată de România TV: O mizerie!

Deși nici n-a apucat să funcționeze, noul Muzeu “Brâncuși” din Târgu-Jiu nu duce lipsă de scandaluri. Postul național de televiziune România TV a prezentat, luni, o înregistrare făcută în sediul PNL Gorj, în care liderul Dan Vîlceanu îi întreabă pe jurnaliști pe cine să pună director al muzeului. Din sală vine și numele Denisei Șuță, purtătorul de cuvânt al partidului, care a și fost instalată, ulterior, în funcție. În septembrie anul trecut, primul director al Muzeului Brâncuși, Valentin Chepeneag demisiona, la solicitarea Ministrului Culturii, Daniel Breaz, după ce a postat pe Facebok mai multe mesaje în care își arăta admirația față de fondatorul Mișcării Legionare, Corneliu Zelea-Codreanu, și față de mareșalul Ion Antonescu.

În înregistrarea publicată luni de România TV, se aude cum Dan Vîlceanu îi întreabă pe jurnaliști ce persoană ar considera potrivită pentru postul de director al muzeului, una dintre propuneri fiind chiar Denisa Șuță.

Denisa Șuță, directorul Muzeului Brâncuși, consideră o mizerie știrea prezentată de televiziunea națională. Spune că la discuția respectivă nu a avut loc nicio negociere cu jurnaliștii, ci doar o consultare.

Șuță crede că țintele atacului mediatic sunt ea și liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.

Jurnalistul Claudiu Matei a participat la discuția pe tema șefiei Muzeului Brâncuși și consideră „o chestiune total neserioasă, mizerabilă” modul în care a fost prezentată în presă.    

Matei este de părere că atacurile, din ultima perioadă, la adresa deputatului Dan Vîlceanu sunt coordonate tot din zona politică.

Deputatul Dan Vîlceanu neagă informația apărută la postul național de televiziune, cum că la discuția despre postul de director al Muzeului Brâncuși, le-ar fi cerut jurnaliștilor să lase camerele de luat vederi și microfoanele afară.  

Vîlceanu anunță că se pregătesc ”surprize serioase” în privința Muzeului Brâncuși de la Târgu-Jiu, o instituție care funcționează doar pe hârtie.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, crede că noul scandal legat de Muzeul Brâncuși vine din zona PSD și a celor care și-au pierdut sinecurile.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here