Din JudetStirile Zilei

Demolat cu mascații! Primar: De ce să lăsăm focarul de infecție?

A fost scandal, luni, la Turcinești, unde mascații au fost chemați să țină la distanță un bărbat a cărui locuință era dărâmată de autorități.

Lucian Paraschiva a fost evacuat, în urmă cu trei ani, din construcția amplasată pe un teren al primăriei și al Hidroelectrica. El s-a opus și atunci evacuării, nefiind de acord să îi fie dărâmată baraca în care stătea. A mai rămas însă cu o parte din construcție, din care nu s-a mutat. Luni dimineața, autoritățile au venit, însă, cu muncitorii pentru a elibera terenul.

Atât bărbatul cât și mama sa consideră că demolarea construcției este ilegală. Aceștia au declarat că imobilul este ridicat pe teren expropriat, nu pe domeniu public și că instanțele de judecată ar fi interzis demolarea clădirii.

Primarul din Turcinești, Dumitru Modrea, nu are de gând, însă, să renunțe la demolarea barăcilor, declarând că inclusiv Hidroelectrica a fost de acord să fie înlăturată partea de construcție aflată pe terenul său.

Edilul a declarat că în locul barăcilor de la intrarea în comună vrea să amenajeze noua grădiniță, dar și terenuri de sport și o piață, în care localnicii să-și poată vinde produsele.

Modrea este hotărât să scape de ceea ce numește ”focarul de infecție” de la intrarea în comună.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here