LIFE

Demi Moore și John Travolta, cel mai nou cuplu de la Hollywood? A trecut un an de la moartea soției actorului

John Travolta a trecut printr-o perioadă de cumpănă anul trecut, când soția lui, Kelly Preston, s-a stins din viață. Cum timpul vindecă rănile însă, se pare că acesta ar fi început acum o nouă poveste de dragoste, alături de nimeni alta decât celebra Demi Moore.

Actorul a suferit teribil atunci când soția lui, Kelly Preston, s-a stins din viață în urma unei lupte cu o boală adesea necruțătoare: cancerul. Cei doi erau căsătoriți din 1991.

„Dragă Kelly, ai adus pe lume cei mai minunați copii pe care îi știu. Îți mulțumesc. Te iubim și ne lipsești”, a scris actorul la momentul respectiv.

Acum însă, se speculează că John Travolta, în vârstă de 67 de ani, ar avea o relație cu nimeni alta decât Demi Moore. Actrița a mai fost căsătorită de-a lungul timpului cu Bruce Willis și a lui Ashton Kutcher, iar acum se vehiculează că și-a refăcut viața alături de celebrul John Travolta. Potrivit publicației „Bild”, cei doi actori ar fi fost văzuți împreună de câteva ori, în Florida, acolo unde au ieșit să ia masa împreună.

„Cei doi au luat masa împreună, la lumina lumânărilor. Părea foarte romantic. Râdeau mult și se țineau de mână. Nu părea o întâlnire obișnuită între prieteni”, a declarat un chelner, potrivit sursei citate.

Mai mult de atât, se pare că relația dintre cei doi ar fi început la sugestia lui Bruce Willis, fostul soț al lui Demi Moore, care este foarte bun prieten cu John Travolta. Se pare că acesta i-ar fi sugerat să iasă cu Demi Moore după ce soția lui s-a stins din viață.

Comment here