LIFE

Demi Moore, dezvăluiri despre copilăria de coșmar! Actrița a fost vândută de propria mamă, pe vremea când avea doar 15 ani

Demi Moore este una dintre cele mai apreciate și talentate actrițe la nivel internațional. Vedeta este un etalon de eleganță și frumusețe, însă viața nu a fost mereu dreaptă cu ea, iar întâmplările din copilărie bat orice scenariu de film în care a jucat.

Demi Moore a dezvăluit că mama sa a terorizat-o când era adolescentă, iar în cartea de memorii Inside Out, lansată recent, a povestit cu lux de amănunte ce a pățit. Mama ei a acceptat, pentru suma de 500 de dolari, ca Demi Moore să fie violată de un bărbat, pe vremea când avea 15 ani, chiar în propria lor casă. “A fost și viol, dar și o trădare din partea mamei”, a scris Demi Moore în cartea sa autobiografică.

Demi Moore nu și-a cunoscut niciodată tatăl, acesta dispărând din peisaj înainte ca ea să se nască. A fost crescută de cel de-al doilea soț al mamei, pe care ea l-a crezut tatăl natural, până la vârsta de 13 ani, când din întâmplare a descoperit certificatul de naștere.

Dezvăluirile șocante continuă. Demi Moore a declarat în interviu că și-a salvat mama de la sinucidere și i-a scos pastilele pe care le luase pentru a-și pune capăt zilelor.

“Îmi amintesc cum în copilărie mi-am folosit degetele, degetele mici de copil, pentru a-i scoate din gură pastilele pe care le luase ca să se sinucidă”, a mai scris actrița.

Totodată, ea a mărturisit că acum regretă că a acceptat propunerea fostului soț, Ashton Kutcher, de a face sex în trei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here