LIFE

Demi Moore a dezvăluit cine e bărbatul care a violat-o când avea 15 ani

Actriţa americană Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit numele bărbatului care a violat-o atunci când avea 15 ani, după ce a fost „vândută“ de mama ei.

În autobiografia sa, „Inside Out“, Demi Moore a făcut o serie de mărturisiri dureroase, iar recent, prezentă în emisiunea „Good Morning America“, difuzată de ABC, actriţa a vorbit despre ziua în care a ajuns acasă, unde o aştepta un bărbat care a violat-o şi care i-ar fi mărturisit atunci că mama ei a fost cea care a „vândut-o“ pentru suma de 500 de dolari.

La o lună după această mărturisire şocantă, Moore a dezvăluit că violatorul a fost patronul unui club din Los Angeles, prieten de familie de origine greacă, pe nume Basil Doumas, al cărui pseudonim era Val Dumas, scrie The London Free Press. Acesta a murit în 1997, la 68 de ani.

Potrivit spuselor actriţei, Basil Doumas s-ar fi cunoscut cu mama ei când acesta ar fi avut 48 de ani, în anii ‘70. Ulterior, a vizitat-o pe Moore la şcoală, iar apoi a violat-o în apartamentul ei. Fiica lui Dumas a refuzat să comenteze acuzaţiile.

În volumul său, Moore povesteşte că, după ce a violat-o, bărbatul i-a spus că mama ei a vândut-o în schimbul a 500 de dolari. „A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?“, a scris actriţa în volumul său, citat de „The Guardian“.

Mama actriţei a fost alcoolică şi obişnuia să o ia cu ea în baruri când era adolescentă pentru ca bărbaţii să le observe. Ea a murit în 1998. Întrebată dacă l-a crezut pe bărbat, Demi Moore a replicat: „Cred, în sufletul meu, că nu. Nu cred că a fost o tranzacţie simplă. Dar da, ea i-a permis accesul şi m-a pus în primejdie“.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here