Muzicale

Demi Lovato – Dancing With The Devil

Demi Lovato a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Dancing With The Devil”, melodie ce îi denumește și documentarul apărut luna aceasta. Artista vorbește în versuri despre dependența de alcool.

Lunga luptă a lui Demi Lovato cu adicția este sursa de inspirație a noului single “Dancing with the Devil”, o baladă puternică și reprezentativă pentru documentarul cu același titlu. În 2018, artista a fost internată în spital în urma unei supradoze, acest moment marcând-o profund fizic și emoțional.

“Am depășit o linie pe care nu o mai depășisem, în lumea adicției. E intersant că am avut nevoie de o perioadă de izolare pentru a trece peste acest episod traumatizant. Nu mi-am luat niciodată suficient timp pentru a săpa adânc și a lucra la lucrurile care mă măcinau”, povestește Demi Lovato în primul episod al documentarului “Dancing with the Devil”, disponibil pe canalul de YouTube al artistei.

Piesa “Dancing with the Devil” se regăsește și pe noul album al artistei. Materialul este gândit ca o coloană sonoră pentru documentarul în patru părți al cântăreței.

Comment here