Muzicale

Delia – Racheta

Ziua Copilului a reprezentat momentul oportun pentru Delia de a lansa clipul piesei “Racheta”. Melodia a ajuns la urechile fanilor la sfârșitul lunii martie. Acum, “Racheta” beneficiază și de un videoclip.

După o poveste gândită de Delia și regizat de Andrei Tudor Popa, videoclipul prezintă călătoria prin spațiu a unei copile blonde. Personajul trece pe lângă planete, stele și nebuloase, ajungând într-un final pe o nouă planetă fantastică, încărcată de dulciuri și bunătăți.

Delia reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Prin cele patru albume ale sale, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum “Cum ne noi”, “Da, mama”, “Gura ta”, “Atât de trist”, “Ce are ea”, “Unde dragoste nu e”, “Acadele”, “Rămâi cu bine”, “Pe aripi de vânt” și continuă să surprindă prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla’s Dreams, Nane sau The Motans.

Comment here