Muzicale

Delia – Dragoste cu Dinţi

Delia a lansat o nouă piesă fierbinte, „Dragoste cu Dinţi”, o compoziţie despre pasiune.

„Dragoste cu Dinţi” este o coproducţie alături de Alex Cotoi, cu care Delia a mai colaborat şi la piesele „Vreau la Ţară”, „Rămâi” şi „Weekend”.

Delia apare în clip în ţinute simple, dar elegante şi are ipostaze când sare pe o trambulină invizibilă într-un sacou cu câteva mărimi mai mare. Videoclipul a fost filmat şi regizat de Bogdan Daragiu, iar de producţia video s-a ocupat Loops Production.

La începutul verii, Delia lansa piesa „Vreau la Ţară”, cu sample-uri familiare din melodia lui Mircea Baniciu şi poezia lui George Topârceanu. În primăvară, artista colabora cu The Motans, pe obsesivul track „Rămâi”, urmând apoi să participe la show-ul Nocturn pregătit de Carla’s Dreams la Romexpo.

Delia a stabilit câteva recorduri naţionale cu turneul său „Acadelia”, cel mai mare din ţara noastră în ultimele 3 decenii. A avut 19 oraşe confirmate, aproape 50.000 de bilete vândute şi a acoperit distanţe impresionante. A ajuns chiar şi la Londra cu opririle turneului şi a acoperit 7000 de kilometri în ţară. Scenografia originală de la Sala Palatului, dar şi cele 200 de aparate de iluminat în fiecare locaţie şi show-urile laser au arătat magnitudinea manifestării artistice. A fost nevoie de 5 camioane cu echipamente de scenă pentru fiecare show.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here