Muzicale

Delia – Aruncă-mă

Delia a surprins pe toată lumea cu noua sa piesă, “Aruncă-mă”, abordând genul rock.

“Aruncă-mă” este o surpriză atât pentru fanii Deliei, cât şi pentru fanii rock-ului autohton. Deja multipli fani s-au lansat în speculaţii în comentariile de pe YouTube la această piesă, cu privire la o eventuală participare a Deliei la Eurovision cu acest single.

Noua piesă rock este compusă de Delia şi produsă de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat la single-uri precum “Rămâi”, “Să-mi cânţi”, “Rămâi cu bine”, “Acadele”, “Da mamă”. Videoclipul alb-negru este filmat şi regizat de Bogdan Daragiu. O prezintă pe Delia cântând la microfon plină de energie, cu pletele în vânt, dând din cap, făcând crowdsurfing şi stage diving, ca un veritabil star rock.

”Rock-ul nu este o alegere ușoară. După cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare…stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band. Am imprimat o stare pe care o avem în live-uri de obicei. Acum există și în această formă. #beloud” a transmis Delia.

Delia a lansat în 2019 piese hit precum “Să-mi cânţi”, “Dragoste cu dinţi”, dar şi virala melodie “Vreau la ţară”, care a stat pe buzele tururor vara trecută. Colaborarea cu The Motans pe “Rămâi” a devenit simbolul multor poveşti de dragoste şi a ajuns direct în Trending, în aprilie 2019.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here