LIFE

Delia a șocat cu ținuta sa. Reacții dure din partea internauților

Pentru prima dată la un post de radio, Delia și sora sa, Oana Matache, au cântat, luni, prima piesă lansată împreună: „Jimmy Samurai”. Ținuta în care a apărut nonconformista vedetă i-a speriat pe unii internauți.

Nu doar piesa a atras atenția urmăritorilor, ci și ținuta Deliei: pantaloni de blugi până la genunchi și o bluză supradimensionată, la care a accesorizat ochelari de soare, o cagulă tricotată cu coarne și celebrele ei cizme gigant galbene, un model cu care au fost văzute mai multe vedete internaționale. Comentariile internauților au apărut imediat.

„Ați devenit ultima generație de psihopați….și ce păcat de talentul vostru”, „Se vede că stăpânul tău este diavolul! Semeni cu el! Rușine!”, „Eeee, ce vă mai plac drogurile feteleeeee!”, sunt doar câteva dintre mesaje, potrivit Playtech.

„Sunt un om serios care se duce la radio, să își prezinte cel mai recent single nelansat. Totul e foarte serios la mine, vă rog frumos să mă priviți cu atenție”, a spus artista, într-un video scurt postat pe InstaStory.

Delia a răspus cu ironie reacțiilor publicului.

„În numele întregii echipe, vreau să îmi cer scuze că pentru această dimineață, la radio, nu mi-am chemat makeup artist și nu mi-a făcut nimeni părul…și că nu mi-am pus rochiță cu paiete”, a spus Delia.

Comment here