Minerit și EnergieStirile Zilei

Declarațiile politicienilor, la boxă în Piața Prefecturii. Bunoaica: De luni, vom purta veste galbene

Pentru că nu mai au voie cu vuvuzele și melodii patriotice, protestatarii din Piața Prefecturii din Târgu-Jiu au pus, marți, declarații de-ale politicienilor la boxă.

Vizați au fost în special deputații PNL, Gheorghe Pecingină și Dan Vîlceanu, la o zi după ce primul i-a acuzat pe liderii sindicali, care organizează protestele pentru reducerea vârstei de pensionare, că sunt uneltele altora care stau în spate.

Manu Tomescu spune că, prin difuzarea la boxă a declarațiilor făcute de-a lungul timpului de Vîlceanu și Pecingină, a dorit să reîmprospăteze memoria oamenilor.

În ceea ce privește acuzațiile pe care i le-a adus deputatul Pecingină, că este ”un nimeni în mișcarea sindicală” și că ”nu știe ce vrea dacă nu i se învârte cheița”, Manu Tomescu îi cere deputatului să spună public care este persoana care-l manevrează.

De săptămâna viitoare, va fi din nou gălăgie în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu. Nicu Bunoaica anunță că a obținut, din nou, acordul pentru vuvuzele și că protestatarii vor purta veste galbene.

Bunoaica îi critică pe liberali pentru faptul că au promis că vor fi prelungite condițiile deosebite de muncă,  pentru angajații Complexului Energetic Oltenia, începând din luna septembrie.

Cât despre faptul că ar fi uneltele unor persoane, Bunoaica afirmă că nu există niciun partid politic în spatele protestatarilor și că nimeni nu-i va opri să lupte pentru reducerea vârstei de pensionare.

Comment here