Din JudetStirile Zilei

DECIZIE în cazul consilierului de la Drăguțești, acuzat c-a furat motoarele ambulanțelor

Consilierul local din Drăguțești, acuzat anul trecut că ar fi furat motoarele de la două salvări aflate în curtea primăriei, aproape că a scăpat basma curată.

Ion Bârsanu a fost trimis în judecată și acuzat de procurori de comiterea infracțiunii de participație improprie la infracțiunea de furt. Magistrații au constatat acum însă că procesul nu mai poate continua întrucât Primăria Drăguțești s-a împăcat cu inculpatul.

Împăcarea a intervenit în ciuda faptului că Primăria Drăguțești se constituise parte civilă în dosar, cu peste 213.000 lei. Acum, primăria are de achitat statului cheltuieli judiciare de 200 de lei, în timp ce inculpatul trebuie să plătească și el peste 500 de lei. Sentința nu este definitivă.

Ion Bîrsanu, consilier local independent la Drăguțești, a fost trimis în judecată pentru furt calificat după ce a fost reclamat că ar fi sustras piesele de pe ambulanțele vechi, abandonate lângă primărie. Poliţiştii gorjeni au făcut, în vara anului trecut, și două percheziţii domiciliare, iar motoarele ambulanţelor au fost găsite şi restituite primăriei.  Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul ca bunurile ar fi fost sustrase în perioada septembrie – octombrie 2017.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here