MotruStirile ZileiTârgu-Jiu

DECIZIE: Cosmin Morega, candidatul PSD la Primăria Motru. Jianu: Am rămas uimit!

Decizie luată la PSD. Cosmin Morega este, din nou, candidatul partidului la Primăria Motru. Gigel Jianu se bucură, crede că-i va fi mai ușor ca-n 2016 să-l învingă pe social-democrat.

Surse din partid susțin că directorul Carierei Roșiuța, Constantin David, ar fi renunțat la candidatură, contra unui post eligibil pe lista de consilieri județeni a PSD. Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că va face anunțuri oficiale privind candidații, în conferințe de presă.

Dorin Hanu, președintele PSD Motru, a acceptat varianta Cosmin Morega candidat. Cel mai probabil, fostul edil se va regăsi, din nou, pe lista de consilieri județeni a PSD.   

În privința șanselor pe care le are Morega să câștige, de data aceasta, alegerile, Hanu spune că sunt mai mari ca-n 2016, după ultimele declarații ale liberalilor privind viitorul energiei pe cărbune.

Gigel Jianu, primarul liberal al Municipiului Motru, spune c-a fost uimit să afle că PSD merge tot pe mâna lui Cosmin Morega, pe care l-a învins și-n urmă cu 4 ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here