Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

DECIZIE: Bobaru NU mai este susținut de PNL. Primar: Mare lașitate!

Decizie radicală, luată vineri seară, în cadrul Colegiului Director al PNL Gorj. Primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, NU va mai fi susținut pentru vreo candidatură din partea acestei formațiuni politice.

Edilului i se reproșează că a încălcat Statutul PNL și a afectat grav imaginea partidului, precum și obținerea unor scoruri mici în scrutinele electorale.

Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, îi reproșează lui Bobaru și faptul că ”s-a plimbat” cu ministrul PSD Niculae Bădălău prin Bumbești-Jiu, în campania electorală pentru europarlamentare.

Vîlceanu consideră că Bobaru a avut până acum suficiente abateri. În plus, îl acuză pe edil că a mințit când a spus public că au venit bani pentru UM Sadu.

Primarul Constantin Bobaru este deranjat că n-a fost invitat la ședința PNL Gorj, în care s-a decis să nu mai fie susținut. Își acuză colegii de ”mare lașitate”.

Bobaru dă asigurări, din nou, că afișarea sa alături de unii dintre liderii PSD a avut doar rolul de a atrage bani pentru Bumbești-Jiu.

Cât despre plimbarea din campanie cu Bădălău, Bobaru zice că a făcut-o în  interesul UM Sadu, un agent economic cu probleme grave.

Primarul din Bumbești-Jiu este deranjat că deputatul Dan Vîlceanu n-a onorat invitația de a veni în oraș la un eveniment prin care spitalului i-a fost atribuit numele medicului Gheorghe Constantinescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here