Minerit și EnergieStirile Zilei

Decizia privind TESA din CE Oltenia, după ce apare OUG privind bugetarii. Lider: Casa de Pensii Gorj are stăpân!

După ce va apărea ordonanța reformei în sistemul bugetar, se va decide și la Complexul Energetic Oltenia ce se va întâmpla cu personalul TESA, spune liderul sindical Alin Munteanu, președintele Cartel Alfa Gorj.

”De săptămâna viitoare o să avem din nou întâlniri legate de programul pentru viitor,  să vedem ce vom face pentru că nu sunt foarte mulți oameni în aparatul TESA care să iasă la pensie. Sperăm să nu fie probleme” declară Munteanu.

Miercuri, în ședința comisiei mixte de la CEO, s-a decis că, dacă va crește salariul minim pe economie, suma care va fi pusă în plus să fie adăugată și la lefurile minerilor și energeticienilor.

Alin Munteanu o critică pe șefa Casei de Pensii Gorj, Vasiliana Dafinescu, pentru faptul că blochează pensionări pe Legea nr.197/2021, inclusiv pentru personal TESA. Sindicalistul spune că în alte județe nu se întâmplă acest lucru.

Comments (1)

  1. Dl. Bobby , daca s-ar face o evaluare corecta cu privire la cati oameni trebuie sa reprezinti ca sa poti vorbi dvs. pe unde v-ati clasa?
    Purtatorii de sosete ,pardon vorbe, nu se pun la calcul și !
    Cand s-a infiintat CEO avea 19000 de oameni si la Tg-Jiu erau mai putini decat acum cu mult când sunt aproape 9000!
    Dta ai impresia că nu se cunoaste cine taie frunza, cine toaca menta, de cine te poti lipsi si de cine nu, cine munceste si cine nu!

Comment here