Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Debut de an școlar pe pandemie. Șefa ISJ Gorj: Ni s-au strâns sufletele! Părinții făceau poze printre gratiile gardurilor

Școala a început fără distanțare socială la Târgu-Jiu.

Deși părinții și bunicii n-au avut acces în curtea unităților de învățământ, s-au strâns în grupuri mari pe trotuarele din fața porților, așteptându-i cu emoție în special pe cei mici.

În Gorj sunt și probleme la debutul anului școlar. În mai multe unități cursurile au început online. La Liceul Teoretic Novaci, decizia s-a luat duminică seară, după ce zeci de profesori au intrat în carantină  pentru că au participat la o ședință cu un coleg care, ulterior, a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus.

Maria Cochină, inspector școlar general, a remarcat la debutul anului școlar situația atipică din acest an: părinții nevoiți să le facă poze copiilor printre gratiile gardurilor.  

Întrebată despre faptul că nu s-a respectat distanța socială în fața școlilor, Cochină a răspuns că în general părinții copiilor din clasele mici au rămas să aștepte, așa cum s-a întâmplat în fiecare an de altfel.

Poliția Gorj anunță o prezență mai activă în școli, în noul an de învățământ, date fiind cazurile de violență între copii, apărute în această vară în Târgu-Jiu.  

Inspector Ionuț Mădălin Fâciu

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here