Sportive

Debut cu VICTORIE pentru handbalistele lui Andrieș

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu-Jiu a debutat cu o victorie în noua ediţie de campionat. Repartizate în Seria B a Diviziei A, elevele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-au impus, duminică, fără probleme, în deplasare, pe terenul echipei CSU Oradea, scor 36-26, la pauză 17-12 pentru gorjence.

Gorjencele au controlat partida de la Oradea de la un capăt la celălalt. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost jucătoarea CSM Târgu-Jiu, Anna Ivanenko, cu 9 goluri, urmată de sărbătorita zilei, Ira Zinatullina, cu 7 goluri. Liviu Andrieş şi-a felicitat jucătoarele pentru evoluţia din acest meci şi consideră că CSM Târgu-Jiu este pe un drum bun. Antrenorul gorjean a rulat tot lotul avut la dispoziţie.

„A fost un meci bun, pe care l-am controlat în permanenţă. Am reușit să continuăm prestația bună pe care am avut-o la turneul de la Târgu-Jiu și asta ne dă încredere pentru viitor și pentru ceea ce ne propunem. Mă bucur că am avut posibilitatea să acordăm minute tuturor jucătoarelor din lotul pe care l-am deplasat la Oradea. Vreau să le felicit pe fete, pe această cale, pentru determinarea lor și pentru evoluția solidă pe care au avut-o” a declarat Andrieș.

CSM TÂRGU-JIU: Alina Ciuchiatu, Elena Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Stanca 2g, Oana Iordache, Andreea Olariu, Valentina Toader 3g, Anna Ivanenko 9g, Mădălina Olariu 2g, Irina Neacşu, Ira Zinatullina 7g, Gabriela Frunză 1g, Iulia Andrei 5g, Ioana Toader 2g, Sabine Klimek 5g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

Comment here