LIFE

De nerecunoscut! Hillary Clinton nu mai are riduri

Hillary Clinton arată tot mai tânără la evenimentele la care se afişează, iar experţii în estetică sugerează că fosta primă doamnă apelează la„modificări” şi proceduri cosmetice regulate, notează okmagazin.ro.

Pielea ei strălucitoare este vizibil mai fină şi obrajii mai bine definiţi. Expertul în estetică, dr. Ross Perry, crede că Hillary a fost „binecuvântată genetic” cu o piele bună, dar are convingerea că noul look a fost obţinut cu ajutorul dotoxului, umpluturilor dermice injectabile şi al blefaroplastiei (strângerea ploapelor).

„Hilary Clinton a recurs la modificări şi proceduri regulate de-a lungul anilor, nu a fost lucrată dramatic dintr-o dată. Fruntea ei este deosebit de netedă, ceea sugerează că botoxul a fost administrat în partea de sus a feţei, pe linia încruntării, şi în jurul zonei ochilor. La o persoană de 73 de ani m-aş aştepta să văd o sprânceană mai încreţită şi linii în jurul ochilor” spune Dr. Perry, care suspectează că Hillary ar fi putut recurge la blefaroplastie.

„Pe măsură ce îmbătrânim, pielea din jurul ochilor tinde să se lase şi să se rideze, făcând ochii să pară obosiţi. Aş suspecta că Hilary a avut o blefaroplastie, intervenţie prin care se îndepărtează pielea crepată, care se adună, în exces, deasupra ochiului şi continuă să se dezvolte pe măsură ce îmbătrânim. Cred că prin aceast procedeu au fost vizate pungile de sub ochi şi ridurile de la colţurile ochilor’’, spune expertul în estetică.

În ciuda anilor, faţa lui Hillary a rămas relativ plină, iar în opinia dr. Perry asta ajută procesul de îmbătrânire. De asemenea, crede că Hillary a fost ajutată şi de injecţiile dermice pentru riduri.

„Aceste mici injecţii funcţionează foarte simplu, adaugă un volum suplimentar în piele. Astfel. golurile care apar sub ochi sau în obraz capătă un aspect de plin. După cum putem vedea în imaginile recente, zona obrazului este rotunjită, ceea ce oferă un aspect mai tineresc” afirmă Perry.

Nu este prima dată când tenul lui Hillary atrage atenţia. În timpul campaniei sale prezidenţiale din 2016 s-a speculat că ar fi suferit o intervenţie chirurgicală, în timp ce jurnalistul Edward Klein a susţinut în cartea sa din 2015, Unlikeable: The Problem with Hillary că până şi soţul ei a sfătuit-o să facă lifting.: „Nu putea face nimic în legătură cu calendarul, avea 69 de ani în 2016, dar putea face ceva cu liniile şi pielea lăsată de pe faţă. Klein a adăugat că un chirurg estetician a amenajat o „mini sală de operaţie” în casa ei din Chappaqua şi că s-au folosit cele mai noi echipamente medicale” , dar nu a adus nicio dovadă în acest sens.

Comment here