LIFE

De la ”Puterea Dragostei” la ştiri. Kanal D va avea jurnal de dimineaţă cu Cristina Dorobanțu

Kanal D intră în lupta ştirilor de dimineaţă, alături de Ştirile Pro TV şi Observatorul Antenei 1. Postul a anunţat că va introduce un nou program de ştiri în grila sa, de dimineaţă, începând din 1 martie, arată paginademedia.ro.

Jurnalul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 07:00, şi va fi prezentat de Cristina Dorobanţu, cunoscută pentru participarea în emisiunea „Bravo, ai stil“, dar şi fostă prezentatoare a reality-show-ului „Puterea Dragostei“.

„Sunt foarte emoţionată să păşesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o aşteptăm şi la care visez de foarte mult timp şi pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, să le ofer acele informaţii de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum şi ştiri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toţi să ne începem ziua şi informaţi, şi binedispuşi. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea de până acum şi vă invit să îmi fiţi alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure şi să vă facă ziua mai frumoasă şi mai informată” a declarat Cristina Dorobanțu.

Comment here