Târgu-Jiu

De groază! O piatră căzută de pe versant i-a spart parbrizul și i-a rănit soția

Caz șocant petrecut pe Defileul Jiului! O familie din Târgu-Jiu a trecut prin spaimă mare după ce o piatră s-a desprins de pe versant, a căzut direct pe mașină spărgând parbrizul și rănind soția șoferului.

Târgujianul, de 44 de ani, a sunat, marți, la 112, și a anunțat că, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe DN 66 Defileul Jiului, de pe versant s-a desprins o piatră care a trecut prin parbrizul autoturismului provocându-i leziuni soției sale, în vârstă de 43 de ani, pasager pe locul din dreapta-faţă al autoturismului. Femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi târgujieni se întorceau de la Cluj.

”Veneam de Cluj cu soția. Mai aveam foarte puțin până să ajungem acasă, aproximativ 10 kilometri. Mă deplasam cu viteză mică, iar la un moment dat s-a auzit un zgomot puternic. După o secundă de șoc am realizat că a căzut o piatră de pe versantul din dreapta. Am văzut piatra lângă schimbătorul de viteze, iar soția se ținea cu mâna de zona stomacală. Îi curgea sânge din zona lovită, iar imediat am plecat la spital. Am sunat și la poliție să anunț evenimentul. Soția se simte bine, așa spune ea, dar medicii nu ne-au spus nimic. Aștept vești oficiale, sper să fie bine”, a povestit Adrian Medințu, în presa locală.

Bărbatul vrea să facă acțiune în instanță împotriva Secției Drumuri Naționale.

”Mașina este avariată. Mă voi îndrepta împotriva SDN pentru ca nimeni să nu mai pățească ce am pățit noi. Mergeam frecvent pe Defileu, acum o voi face cu teamă, șocul persistă. Mă gândesc să depun și o plângere, voi consulta și un avocat. Cineva trebuie să remedieze situațiile de acolo să nu mai cadă pietre. Indicatoarele de acolo nu sunt suficiente, trebuie puse plase, este periculos. Se putea întâmpla o tragedie. Dacă ajungea piatra în zona pieptului sau a capului, se putea întâmpla ceva oribil” spune Adrian Medințu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here