Stirile ZileiTârgu-Jiu

De ce vrea Dan Vîlceanu candidat INDEPENDENT la șefia CJ Gorj

”Când l-am propus candidat pe Marcel Romanescu la Târgu-Jiu au fost tot felul de zvonuri și prostii că va face blat” a declarat Dan Vîlceanu la Interviurile Infinit FM, după ce primarul Târgu-Jiului afirmase că afaceristul Iulian Popescu- varianta vehiculată pentru o candidatură comună a partidelor de dreapta la președinția Consiliului Județean Gorj- este un necunoscut pentru 95% dintre membrii PNL Gorj.

Vîlceanu zice, însă, că în legătură cu toți candidații pe care i-a propus, de-a lungul anilor, au apărut tot felul de discuții. Un necunoscut era și Gigel Jianu, în 2016, dar a câștigat Primăria Motru.  

Dan Vîlceanu a explicat că a optat pentru varianta unui candidat independent la președinția Consiliului Județean Gorj, care să fie susținut de partidele de dreapta, tocmai pentru a da șansa PNL, USR și PMP de a se pune la aceeași masă.

În situația în care vor ajunge la un consens și vor susține un candidat comun la șefia județului, PNL, PMP și USR vor avea liste separate de consilieri județeni. Vîlceanu spune că, astfel, vor putea fi obținute mai multe mandate.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here