Stirile ZileiTârgu-Jiu

De ce s-a împăcat Romanescu cu Orban

”Interesul cetățenilor este mai presus de orice orgoliu” a răspuns, luni, Marcel Romanescu, întrebat fiind de jurnaliști dacă a îngropat securea războiului cu Ludovic Orban, din moment ce a fost prezent, vineri, la Novaci, la discuțiile cu premierul.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a șocat, anul trecut, la scurt timp după alegerile europarlamentare, când a cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, după ce acesta declarase că nu i se pare normal ca IT-știi să fie scutiți de plata impozitului pe venit. Anterior, în campania electorală, la o întrunire de partid la care participau Ludovic Orban și Rareș Bogdan, Marcel Romanescu acuza că în 2016, liberalii au fost, la Târgu-Jiu, ”blatiștii de serviciu ai PSD”.

Astăzi, Romanescu spune că interesul său este să țină cât mai aproape de premier și de guvern pentru a rezolva problemele orașului.   

Social-democrații au umplut paginile de socializare, în weekend, cu mesaje de genul că Ludovic Orban s-a temut să vină la Târgu-Jiu, la discuții cu minerii și energeticienii, după ce, luna trecută, a declarat că ”vine Green Deal-ul peste noi și  va trebui, clar, să renunțăm la producția energiei electrice pe cărbune”. Marcel Romanescu este convins, însă, că premierul nu are nicio temere și reafirmă că va ajunge în august la Târgu-Jiu, pentru semnarea contractului pentru podul de la Lainici.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here