LIFE

De ce participă Mihai Găinușă la „Asia Express”:„Un prilej să le arăt mai tinerelor generații că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară”

Mihai Găinușă participă la „Asia Express” alături de colega lui de la radio, Oana Paraschiv. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a spus care a fost motivul pentru care a acceptat să participe la show-ul de la Antena 1.

Vestea că Mihai Găinușă participă la „Asia Express” a luat pe toată lumea prin surprindere. Fostul prezentator de la Prima TV a pornit în această aventură alături de Oana Paraschiv, colega lui de la radio.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. „Asia Express” va duce nouă perechi de vedete pe „Drumul Zeilor” prin Thailanda, Malaysia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Mihai Găinușă a făcut câteva declarații înainte de a pleca în aventura vieții sale. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” este pregătit să vadă cu ce provocări se va confrunta în acest reality-show de la Antena 1.

„Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și să facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei și cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că-mi ajung doi. O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului. Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!”, a declarat Mihai Găinușă înainte de a pleca la „Asia Express”.

Oana Paraschiv mărturisește că este un fan înfocat al acestei emisiuni. Își dorește să câștige competiția și să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

„Asia Express este show-ul din care nu am ratat nicio ediție, ca telespectatoare, și care de multe ori m-a făcut să spun: eu n-aș putea să fac asta vreodată. Ei bine, ce să vezi? Pusă în faţa acestei propuneri nu am putut să spun nu. Cred că este cea mai mare nebunie în care mă arunc și sper să ies învingătoare din această luptă cu mine, să trec peste toate fricile și angoasele pe care le are un om anxios ca mine”, a spus Oana Paraschiv.

Comment here