Stirile ZileiTârgu-Jiu

De ce nu se poate face, ACUM, un STUDIU DE TRAFIC în Târgu-Jiu

În Târgu-Jiu NU poate fi făcut un studiu de trafic până nu se rezolvă problema centurii ocolitoare și investiția de modernizare a transportului în comun, susține primarul Marcel Romanescu.

Politicienii din oraș dezbat de câțiva ani, pe tema aglomerației, dar soluții se găsesc foarte greu. Primarul Romanescu spune că nici pasajele subterane, de la Piața Centrală sau Colegiul ”Tudor Vladimirescu”, nu pot fi susținute din bugetul local, fiind foarte costisitoare, de aceea speră să obțină fonduri pe diverse axe de finanțare.  

În această primăvară ar trebui scoasă la licitație lucrarea de 3 milioane de euro, de realizare a unui parc în cartierul Narcise, pe terenul fostei unități militare. În plus, firma italiană ar trebui să demareze lucrările de modernizare a Căii Eroilor.

Primarul Romanescu ar vrea să interzică magazinele second hand din centrul Târgu-Jiului, zonă în care ar vrea să vadă doar restaurante și terase. Edilul spune că trebuie stabilit un termen, de comun acord cu consiliul local, ca anumite afaceri să poată fi mutate din zona centrală a orașului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here