Stirile ZileiTârgu-Jiu

De ce nu s-a mai regăsit Cristian Toader Pasti pe lista PSD. Explicațiile lui Lădaru

”Cristian Toader Pasti a pus mereu bețe-n roate PSD în Consiliul Local, lucrând pe la spate cu Marcel Romanescu. PSD a fost vulnerabilizat de Cristian Toader Pasti” a declarat, la Interviurile Infinit FM, Eduard Lădaru, explicând motivul pentru care fostul primar din Târgu-Cărbunești nu se mai regăsește pe lista social-democrată de consilieri municipali.

Anterior, Pasti și-a anunțat demisia din PSD arătându-se neîncrezător că Ciprian Florescu va câștiga funcția de primar la Târgu-Jiu, la alegerile de luna viitoare. În plus, l-a criticat pe liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, și modul în care a fost alcătuită lista de consilieri municipali.

Lădaru a venit cu o replică dură, cerându-i lui Cristian Toader Pasti să plece din funcțiile de consilier al președintelui Consiliului Județean Gorj și de șef al ADIA Gorj.  

Eduard Lădaru a acuzat că, în ultimii 4 ani, Cristian Toader Pasti a pus bețe-n roate PSD, ”lucrând pe la spate” cu primarul Marcel Romanescu, în Consiliul Local Târgu-Jiu. Acesta ar fi motivul pentru care nu se mai regăsește pe lista PSD Târgu-Jiu de consilieri locali.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here