Stirile ZileiTârgu-Jiu

De ce NU funcționează laboratorul genetic? Davițoiu: Lipsește o centrifugă

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a explicat, pe pagina de socializare, de ce nu poate fi acreditat laboratorul de genetică de la Târgu-Jiu, care ar trebui să testeze populația împotriva COVID-19.

Liderul liberal a dat vina pe managerul Spitalului Județean de Urgență, Dumitru Vienescu, despre care spune că ”a trimis la Craiova patru persoane, pentru o instruire de O ZI, instruire care în mod normal durează săptămâni”. Asta a dus la situația ca peste jumătate din testele făcute la Târgu-Jiu să fie neconforme.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, partid care își asumă politic Direcția de Sănătate Publică, în actuala guvernare, spune că laboratorul a fost inaugurat la presiunea presei și că mai trebuie cumpărată o centrifugă.   

Davițoiu crede că lucrurile se vor regla la laboratorul genetic, dacă va fi numită o persoană care să se ocupe de activitatea lui.

Viorel Caragea, președintele PER Gorj, crede că am ajuns în situația ca laboratorul genetic, realizat din contribuția oamenilor de afaceri din județ, să nu fie funcțional, ”din indolența și infatuarea unora”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here