Stirile ZileiTârgu-Jiu

De ce crede Romanescu că Târgu-Jiul ”va da ora exactă”

Primarul Marcel Romanescu declară că Târgu-Jiul a dat ora exactă în privința investițiilor pe fonduri europene, în 2023, și o va da și-n 2024.

Edilul se referă la investițiile de modernizare a transportului public în comun și a iluminatului public, dar și la cele 600 de locuințe care vor fi construite în cartierul Narcise. Pentru acest an, Romanescu speră să obțină bani din Fondul de Tranziție Justă pentru realizarea unui parc industrial în zona CET dar și finanțare, de la Ministerul Energiei, pentru construirea unui parc fotovoltaic.  

În 2024, vor începe lucrările la pasajul subteran din zona 9 Mai iar Marcel Romanescu speră să semneze și contractul privind construirea celor 3 pasaje subterane din zona centrală a municipiului. În plus, spune că va exista finanțare pentru amenajarea Parcului Central și a Aleii Scaunelor.

Primarul Târgu-Jiului crede că locuitorii orașului au așteptări mari de la administrația locală dar că ”au început să aibă încredere” că pot fi realizate proiecte importante.

Comment here