Stirile ZileiTârgu-Jiu

De ce a plecat Prunariu din Pro România. Ișfan a dezvăluit motivul

Ion Ișfan a dezvăluit, la Interviurile Infinit FM, motivul pentru care Mihai Prunariu a plecat fără explicații prea multe din Pro România, renunțând la mandatul de consilier județean.

”Discuțiile au plecat de la ATOP. Voia să fie membru în continuare, i-am spus că vreau și eu. Am ajuns la tot felul de discuții” a povestit Ișfan.

În cele din urmă, disputa a fost degeaba, pentru că s-a respectat algoritmul politic la desemnarea celor 6 consilieri județeni care fac parte din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, iar Pro România nu a prins loc.

Nicoale Davițoiu, consilier județean PMP, a comentat că ar fi bătaie la județ și pe o poziție în vreo comisie retribuită cu 300 de lei.

Liberalii au propus ca indemnizația membrilor ATOP, care acum ajunge la 1700 de lei, să fie redusă de la 10% la 2% din salariul președintelui Consiliului Județean, dar proiectul n-a mai fost supus la vot.

Comments (1)

  1. Prunariu e o lichea traseista, nu a avut loc in ATOP deoarece Dan Diaconescu Direct nu mai exista. Un betiu care a vandut toate locurile eligibile pe bani grei.

Comment here