Stirile ZileiTârgu-Jiu

Davițoiu l-a ales pe Rotaru. ”A fost o regie a șefilor din Primăria Târgu-Jiu!”

Fostul primar al comunei Lelești și fost director al Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru, a fost anunțat, vineri, drept candidat al Partidului Mișcarea Populară la Primăria Târgu-Jiu. Anterior, fusese vehiculat numele consilierului local Eduard Lădaru, pentru o candidatură din partea PMP.

Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a explicat, într-o conferință de presă, că l-a ales pe Rotaru pentru că are experiență în administrația locală și cunoaște bine problemele Târgu-Jiului. Fostul primar din Lelești a candidat și-n 2016 la Primăria Târgu-Jiu, fiind al treilea, după candidații PSD și PNL.

Marian Rotaru i-a mulțumit lui Nicolae Davițoiu pentru încrederea acordată. Fostul director al Direcției de Patrimoniu s-a lăudat că a făcut treabă timp de 12 ani, cât a fost primar la Lelești.

Marian Rotaru l-a criticat pe primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, pentru faptul că s-a lăudat cu proiectul privind introducerea taxării prin SMS în parcări. Fostul Director al Direcției Publice de Patrimoniu crede că scandalul „Pedichiura”, în care a fost implicat, a fost ”o regie a șefilor din Primăria Târgu-Jiu”.

Rotaru l-a criticat pe primarul Marcel Romanescu pentru că, în acest mandat, nu a rezolvat problema Planului Urbanistic General al orașului.

Candidatul PMP speră să urmeze o campanie electorală pe proiecte, nu ”pe minciună și demagogie”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here