Stirile ZileiTârgu-Jiu

Davițoiu, despre primarii care au plecat la PNL: MERCENARI! Vor comisionul de 10-15%!

”Este o luptă acerbă între PSD și PNL în județ, ceea ce a afectat partidele mici” a comentat, la Interviurile Infinit FM, Nicolae Davițoiu, după ce, în  mai multe localități formațiunile politice mici abia au reușit să-și completeze listele de candidați.

Davițoiu l-a numit mercenar pe primarul comunei Ionești, Marian Tătaru, care, pe ultima sută de metri a plecat de la PSD la PNL și a luat cu el și echipa pe care PMP o avea în localitate.

”Acesta este motivul pentru acre se duc de la un partid la altul: ca să obțină finanțări și să-și ia și ei un mic comision, de 10-15%, din lucrările pe care le fac! Nu vedeți cum arată Gorjul? Este focar de infecție!” a acuzat liderul Partidului Mișcarea Populare.

Davițoiu este supărat că bătălia dintre PSD și PNL pe primari, a afectat formațiunile politice mici. În opinia sa, Gorjul este printre ultimele județe din țară la capitolul investiții străine, tocmai din cauza dezinteresului primarilor, care se focusează doar pe banii pe care-i pot obține de la guvern.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here