LIFE

David şi Victoria Beckham au fost infectaţi cu noul coronavirus

David şi Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus la o petrecere care ar fi avut loc în Los Angeles, la începutul lunii martie, după cum scrie presa internaţională.

Potrivit Daily Mail, David şi Victoria Beckham ar fi zburat din Los Angeles în Marea Britanie cu ocazia zilei de naştere a fiului lor, Brooklyn, care a împlinit 21 de ani pe 4 martie. Pe 11 martie, cei doi au fost în America înainte de lansarea noii echipe de fotbal patronate de David Beckham, Inter Miami, în Florida. Pe 19 martie ei au ajuns în Cotswolds, înainte de declanşarea stării de urgenţă. Se pare că David Beckham ar fi început să se simtă rău abia în Miami, iar, ulterior, Victoria ar fi avut şi ea simptomele de Covid-19. Ulterior, cei doi şi-au făcut testele, care au ieşit pozitive.

O sursă a declarat pentru The Sun faptul că „David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria şi familia au zburat pentru a-l susţine.” Ei au zburat înapoi la Londra, de unde s-au dus la proprietatea lor din Cotswolds, pentru a sărbători ziua de naştere a fiului lor. David şi Victoria Beckham au organizat pentru Brooklyn o petrecere fastuoasă, la care a cântat rapper-ul Stormzy, dar au participat şi alte celebrităţi, precum Emma Bunton.

Conform Daily Mail, fotbalistul englez şi soţia sa designer au transmis mai departe virusul unor angajaţi de-ai lor, după două săptămâni în care au înconjurat globul cu avionul privat.

David şi Victoria Beckham şi-au petrecut carantina în conacul lor. Reprezentanţii celor doi au refuzat să comenteze, atunci când au fost contactaţi de MailOnline.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here