Muzicale

David Guetta & MORTEN – Dreams (feat Lanie Gardner)

David Guetta a rupt Internetul pe 18 decembrie, atunci când a lansat videoclipul piesei “Dreams”, un remix al celebrului hit Fleetwood Mac.

“Dreams” este o piesă a celor de la Fleetwood Mac, care a primit o sumedenie de coveruri şi remixuri, iar David Guetta a ales să colaboreze cu MORTEN şi solista Lanie Gardner pentru acest remix nou. Pe Lanie, Guetta a descoperit-o pe YouTube, iar pe Doggface pe TikTok. Bărbatul s-a viralizat cu câteva luni în urmă, atunci când a apărut pe reţelele de socializare într-un clip de câteva secunde, fredonând piesa Fleetwood Mac şi dându-se cu skateboard-ul în vreme ce bea cu poftă suc de fructe.

De această dată Doggface, pe numele său real Nathan Apodaca, îşi arată spiritul liber într-un videoclip ceva mai complex, care începe tot cu el pe skateboard, călătorind în desert, cu drumul infinit în faţă.

Piesa aminteşte de trance-ul anilor ’90. Nathan Apodaca a contribuit de unul singur la reintrarea piesei Fleetwood Mac “Dreams” în topuri în 2020, prin clipul său viral. Brusc, hitul din 1977 devenise cel mai descărcat single de pe iTunes. Între timp, solista de 21 de ani, Lanie Gardner, a făcut un cover pe YouTube, care a strâns 7 milioane de vizualizări, atrăgându-i atenţia lui David Guetta.

Comment here