MotruStirile ZileiTârgu-Jiu

David dă cu BOMBA în PSD! Ce i-a spus Ion Călinoiu

Constantin David agită apele din PSD, partid pe care l-a părăsit săptămâna trecută, după 25 de ani de activitate în cadrul său. ”Mi-a spus Ion Călinoiu că atâta timp cât Dorin Hanu și Cosmin Morega nu dispar din PSD Motru, o să pierdem alegerile”  declară fostul director al Carierei Roșiuța.

David reacționează în urma declarațiilor făcute de Dorin Hanu, săptămâna trecută la Radio Infinit. Liderul PSD Motru l-a acuzat că este un individualist și genul de om care calcă pe cadavre pentru a-și atinge scopurile.

Constantin David  spune, însă, că Hanu are un stil dictatorial de a conduce și i-a îndepărtat, de-a lungul timpului, pe cei care i-au fost împotrivă.

Constantin David crede că Dorin Hanu ar fi trebuit să-și dea demisia din fruntea PSD Motru încă din 2016, când s-au pierdut alegerile pentru funcția de primar. Ba mai mult, le reproșează foștilor colegi faptul că l-au îndepărtat de la conducerea Carierei Lupoaia, în 2016.

David susține că fostul președinte executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, i-ar fi spus că PSD nu va mai câștiga alegerile la Motru câtă vreme în organizație sunt Dorin Hanu și Cosmin Morega.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here