Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dau cu banul pentru stabilirea CANDIDATULUI? ”Mergem în formulă de TREI- Florescu, Popescu, Tudor!”

Nicio decizie după ședința social-democraților, de vineri, în care trebuia stabilit candidatul la Primăria Târgu-Jiu. Ciprian Florescu, Aurel Popescu și Adrian Tudor au decis să meargă împreună în campania electorală pentru prezidențiale, iar, ulterior, va fi stabilit candidatul. Propunerea a venit de la Tudor iar Florescu a agreat-o. Într-un interviu pentru Radio Infinit, Ciprian Florescu neagă că ședința ar fi fost una tensionată, și că i s-ar fi reproșat că ar fi ”un privilegiat al partidului”, pentru că a primit funcții importante de la PSD.

Ședința restrânsă de vineri n-a avut efectul scontat. În sensul că n-a fost stabilit candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, pe care a fost atâta scandal în acest an. Aurel Popescu, președintele organizației PSD Târgu-Jiu, a comunicat că s-a decis să se meargă în formulă de trei în campania pentru prezidențiale, urmând ca apoi să fie desemnat candidatul, poate chiar în urma unui alt sondaj.

Popescu a ținut să precizeze că niciunul dintre cei trei- el, Adrian Tudor sau Ciprian Florescu- nu poate fi considerat, acum, favorit în cursa pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu.

Liderul PSD Târgu-Jiu a dat asigurări, ca și-n alte dăți, că după ce va fi stabilit candidatul, ceilalți doi îi vor fi alături. Mai în glumă mai în serios, jurnaliștii au propus să se dea cu banul pentru stabilirea candidatului.

Ciprian Florescu neagă c-ar fi fost tensionată ședința de vineri, așa cum a apărut în presa locală. În plus, contrazice vehement informația c-ar fi cerut președinția organizației PSD Târgu-Jiu, ca o condiție de  a candida la primărie în 2020.  

Florescu a agreat varianta avansată, vineri, de Adrian Tudor de a merge în echipă, cei 3 aspiranți la candidatură, în  campania pentru alegerile prezidențiale.

Cât despre faptul că i s-ar fi reproșat, de către colegii de partid, că este un privilegiat al PSD, Ciprian Florescu zice că a muncit pentru funcțiile obținute, nu a acționat ”subteran”.

Ciprian Florescu amintește și faptul că, în 2016, a coordonat campania electorală pentru alegerile parlamentare, obținând un rezultat istoric, cu toate că doi dintre ”greii” PSD, Ion Călinoiu și Ion Ciocea, au candidat ca independenți.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here