LIFE

Daniela Crudu, lovită în față, în burtă și peste picioare. Noapte de groază trăită de brunetă

De la bal, direct la spital! Daniela Crudu a luat o bătaie soră cu moartea duminică dimineaţă, 9 februarie, de la iubitul croat cu care avea o relaţie de aproape un an. Vedeta a ajuns la Spitalul Universitar din Bucureşti cu nasul spart şi mai multe traumatisme pe corp. Bruneta nu a vrut, încă, să depună plângere penală împotriva celui care a desfigurat-o, însă Poliţia a emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.

În decembrie, Daniela Crudu(30 de ani) se poza fericită cu iubitul, la schi în Austria. Atunci spunea despre el că este un om bun şi îl vedea bărbatul cu care ar vrea să facă şi copii, numai că acum, şi-a schimbat total părerea, după ce a primit o bătaie monstruoasă, în plină stradă.

Duminică, 9 februarie, ora 5.30, Daniela Crudu şi iubitul croat se întorceau de la o petrecere care avusese loc într-un local de fiţe din zona de Nord a Bucureştiului. Se îndreptau spre casa Danielei din cartierul bucureştean Rahova, însă nu au mai ajuns la destinaţie, pentru că la un semafor de pe prelungirea Ghencea, în urma unei scântei de gelozie aprinse de la nişte mesaje primite de vedetă, bărbatul care conducea un Bentley negru cu numere de Dubai s-a năpustit asupra vedetei cu o ploaie de pumni.

”A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit pentru Click! o rudă de-a Danielei.

Vedeta n-a mai stat pe gânduri şi a sunat la 112, în jurul orei 5.30. Surse din Poliţie au spus că echipajul trimis de la secţia 25 a găsit-o în faţa blocului. Iubitul violent, care o lovise în faţă, abdomen şi peste picioare n-o mai lăsase să intre în casă. Daniela n-a vrut să facă plângere penală împotriva iubitului, însă s-a dus la spital, pentru că avea dureri mari de la traumatismele cauzate de bătaie. A rămas internată până în jurul orei 10 dimineaţa, timp în care a fost „vizitată” încă o dată de poliţişti, care i-au dat să completeze şi un formular de evaluare a riscului, în vederea obţinerii unui ordin de protecţie provizoriu. Aceleaşi surse au spus că poliţia a emis un ordin de protecţie contra iubitului croat pentru 5 zile, urmând ca Daniela să ceară în instanţă prelungirea acestuia.

”Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Apropiaţii vedetei spun că iubitul ar fi venit şi el la spital, dar nu ca să o întrebe ce are, ci ca să îi ceară cheile pentru a-şi lua hainele din casa ei şi să plece: ”Erau de un an împreună şi până azi nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei. A sunat-o azi (n.r. duminică) şi vrea să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus că a fost operată. Nu este adevărat, nu a necesitat o astfel de intervenţie, ci doar bandaje, motiv pentru care Daniela a şi plecat acasă din spital. S-a reîntors apoi din cauza durerilor, dar acum (n.r. – duminică ora 14.00) este la poliţie, a fost chemată la secţia 25”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here