LIFE

Daniela Crudu, după bătaia primită de la iubit: «A stat toată noaptea pe calmante și a dormit la tatăl ei»

Daniela Crudu a avut o zi de coșmar după ce a fost bătută de iubit. Duminică, 9 februarie, Daniela Crudu a făcut slalom între spital și secția de poliție, iar într-un final, a ajuns acasă. De teamă, bruneta nu a putut sta singură în apartamentul ei, așa că a mers la tatăl ei și a dormit acolo. Noi detalii despre iubitul croat Sego Dubravko ies la iveală. Este un milionar cu afaceri în domeniul imobiliarelor, în Dubai.

Daniela Crudu plănuise un weekend de distracție alături de iubitul ei, Sego Dubravko, abia venit în țară. Ei au ieșit cu prietena Danielei Crudu, Mădălina Pamfile și cu partenerul acesteia care, se pare, e bun prieten cu Sego Dubravko și chiar el i-a făcut cunoștință cu bruneta.

„Anul trecut, Daniela l-a cunoscut pe Sego Dubravko prin intermediul Mădălinei Pamfile, pentru că iubitul ei și croatul erau prieteni la cataramă. Sego Dubravko are vreo 45 de ani, deține afaceri cu imobiliare și are mai multe apartamente prin Dubai. Conduce un Bentley negru și are o situație financiară foarte bună. Sergo Dubravko a venit în România de trei ori și avea atât de multă încredere în Daniela, încât i-a încredințat și cifrul seifului cu bani. Erau împreună de un an și până acum nu a lovit-o niciodată. A mai țipat la ea pentru chestii mărunte, dar nimic mai mult. În duminica respectivă, pe fondul băuturii, el a devenit gelos. Nu i-a convenit că veneau tot felul de tipi să se pozeze cu Daniela, ea mai râdea, cum este ea de obicei și de aici a început scandalul și apoi bătaia”, au spus, pentru Click!, surse din familia Danielei.

După ce a fost audiat de poliție, Sego Dubravko i-a trimis mai multe mesaje Danielei Crudu. Sego Dubravko nu îi cere scuze Danielei Crudu și nici nu regretă ce s-a întâmplat, considerând că a fost îndreptățit să reacționeze așa, însă i-a transmis că îi poate plăti spitalizarea și toate costurile pe care le-a avut până acum. Daniela Crudu l-a refuzat pe Sego Dubravko și i-a spus că nici măcar plângere împotriva lui nu va depune, ci doar că vrea să scape mai repede de el.

Duminică, 9 februarie, Daniela Crudu a stat în spital, unde medicii i-au bandajat rănile după ce s-a ales cu nasul spart și cu mai multe lovituri la cap și la picioare. Apoi, Daniela Crudu s-a prezentat la Secția 25 de Poliție, unde a dat declarații despre iubitul agresor. Seara târziu, Daniela Crudu a ajuns la apartamentul tatălui ei, în cartierul bucureștean Rahova. Acolo, sora ei, Ana, a continuat să o îngrijească.

„I-a cumpărat medicamentele prescrise de medici, niște antiinflamatoare și calmante, a ajutat-o să își facă toaleta, iar Nea Nelu i-a făcut supă. Daniela nu a putut sta singură. De frică a dormit la tatăl ei. A aflat și mama ei, care e plecată în Italia. E foarte supărată și ea, săraca”, au declarat aceleași surse pentru Click!.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here