LIFE

Daniel Craig, operat la gleznă după ce s-a accidentat la filmările pentru „Bond 25”

Actorul Daniel Craig va fi operat la o gleznă după ce s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cel de-al 25-lea lungmetraj din franciza „James Bond”.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, reprezentanţi ai francizei au anunţat: „Daniel Craig va fi supus unei intervenţii minore la gleznă în urma unei accidentări din timpul filmărilor în Jamaica. Producţia va continua în vreme ce Craig se va recupera timp de două săptămâni. Filmul rămâne să fie lansat la aceeaşi dată, în aprilie 2020”.

La jumătatea lunii mai, ziarul The Sun scria că actorul în vârstă de 51 de ani a căzut în timp ce alerga pe platourile de filmare din Jamaica.

Lungmetrajul, care nu a primit încă un titlu oficial, este regizat de Cary Joji Fukunaga, iar din distribuţie mai fac parte Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris şi Ralph Fiennes.

Pe lângă Jamaica, vor mai avea loc filmări în Londra, Italia şi Norvegia. Filmul este programat să fie lansat în cinematografe pe 8 aprilie 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here