LIFE

Dani Oțil și Răzvan Simion îl susțin pe ”ministrul în chiloți”. Cum au apărut la TV

În politică, lumea nu reține neapărat realizările, ci în special gafele. Iar ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, și-a căpătat un loc de cinste în istorie. De duminică, lumea îl va recunoaște peste tot ca fiind ”ministrul în chiloți”. El a fost susținut de la distanță de Dani Oțil și de Răzvan Simion, notează click!.ro.

Ministrul Ionuț Stroe a fost susținut de la distanță de câteva vedete din televiziune. Dani Oțil, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan au apărut în cămăși și cu pantaloni scurți la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. În acest mod, ei și-au exprimat susținerea pentru șeful MTS.

Pentru Ionuț Stroe, totul s-a întâmplat într-o intervenție în direct prin video-conferință, la ProX. La un moment dat, camera video a căzut și telespectatorii au putut vedea că politicianul era îmbrăcat într-o ținută office doar în partea de sus, pentru că jos, acolo unde nu se vedea ”pe sticlă”, părea a purta doar o pereche de chiloți. Sau pantaloni scurți, așa cum a lăsat Ionuț Stroe să se înțeleagă după puțin timp, când a postat pe rețelele sociale o fotografie în care purta aceeași cămașă de culoare albastru închis și o pereche de pantaloni scurți negri. Aceasta a fost însoțită de un comentariu ironic: ”Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”.

Ionuț Stroe s-a ales pe viață cu porecla de ”ministrul în chiloți” chiar în timpul unui interviu în care făcea multe declarații interesante pe un subiect arzător: cel al dreptului de folosință asupra stadioanelor construite pentru Euro 2020. Iar șeful MTS a făcut o declarație foarte tranșantă: ”Nu există exclusivități pe bani publici”, referitor la dorința unora de a interzice accesul FCSB sau al altor echipe pe Arenele ”Arcul de Triumf” și ”Ghencea”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here