LIFE

Dani Oţil se însoară! Superba Gabriela Prisăcariu povesteşte cum a fost cerută

La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic. Momentul a avut loc în primele zile ale noului an, iar acum se pare că se pregătesc de nuntă.

La fix un an de relaţie, prezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan şi Dani”(Antena 1) şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căstorie pe superba lui iubită, Gabriela Prisăcariu (26 de ani), fotomodel de meserie şi absolventă a Facultăţii de Drept. Momentul în care şi-a postat pe Instagram bijuteria de pe inelar, a fost cel mai savurat, iar prietenii i-au felicitat pe cei doi proaspăt logodiţi, despre care se zvoneşte că s-ar cam pregăti de căsătorie.

”Ar fi şi cazul” au spus persoanele apropiate, mai ales că Dani Oţil (39 de ani) va schimba prefixul pe 24 august, şi a venit momentul să se aşeze la casa lui.

Frumoasa blondină a vorbit despre cererea în căsătorie, care a emoţionat-o foarte mult: ”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here