LIFE

Dani Oţil, accident la raliuri! Cum se simte acum prezentatorul tv

Dani Oţil a participat la Total Transilvania Rally, însă autoturismul în care se afla s-a oprit între copaci, după ce a ieșit din drum. Prezentatorul tv este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru motoare și mașini, însă de această dată el a trăit un adevărat șoc atunci când s-a văzut cu mașina în afara traseului.

Mașina echipajului în care s-a aflat a fost avariată. Dani Oţil şi Marc Banca se află în afara oricărui pericol, “ieşind” din autoturism fără nicio zgârietură! De asemenea, nu au fost alte persoane rănite la această competiţie, potrivit spynews.ro.

Vestea a fost făcut chiar de reprezentanţii Total Transilvania Rally, pe pagina oficială. De altfel, echipajul lui Dani Oţil nu este singurul care a întâmpinat astfel de probleme. Se pare că în a doua zi a competiţiei, sâmbătă, mai multe probe le-au dat bătăi de cap concurenţilor.

“Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială “Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului “Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6. Şi Bogdan Marişca a avut o uşoară ieşire în decor pe Dângău”, se arată în comunicatul Total Transilvania Rally.

“Am venit aici, stânga, mi-a plecat spatele, am lovit capul acesta de pod şi după aia, bă, unde-i maşina? Maşina este aici. Noi suntem bine, mă rog, ne-am distrat la vale”, a povestit Dani Oţil pe internet, amuzat fiind acum de situaţie. “Ne-a plecat maşina… De pe drum. Suntem bine. Maşina nu prea”, a mai spus Dani Oţil.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here