Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dăncilă, 7,5% în sondajul IMAS. Morega: Ar trebui SĂ SE RETRAGĂ de urgență!

ANALIȘTII comentează rezultatele surprinzătoare ale sondajului de opinie făcut public, marți, de IMAS. Conform studiului, Klaus Iohannis domină categoric intențiile de vot ale românilor, Călin Popescu Tăriceanu, cel de-al doilea clasat, fiind la aproape 30 de procente distanță de actualul șef al statului. Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, nu are nici 8 procente. La partide, intenţia de vot este următoarea: PNL – 25,5%, USR – 21,4%, PSD – 19,4%, Pro România – 9%, ALDE – 7,3%, PLUS – 6%.

Ultimul sondaj realizat de IMAS, privind intenția de vot a românilor la prezidențiale, îl dă pe Klaus Iohannis favorit în cursa pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni, cu 41,7%. Călin Popescu Tăriceanu se poziţionează pe locul doi, cu 13,8%, iar Victor Ponta pe locul trei cu 12,9%. Dan Barna și Viorica Dăncilă au sub 10 procente.

Pantelimon Manta nu consideră sondajul relevant, întrucât nu ia în calcul turul doi al prezidențialelor.

Deși Ponta este pe locul 3 în sondaj, umăr la umăr cu Tăriceanu, Manta nu crede că liderul Pro România va intra în cursa pentru Cotroceni.

Dan Ilie Morega consideră că IMAS este părtinitor cu Iohannis, cotându-l atât de sus în preferințele românilor. Crede că studiul a fost făcut pentru a-i induce în eroare pe români.

Viorel Caragea este de acord că Iohannis aleargă mai mult de unul singur în cursa de la prezidențiale, dar spune că nu trebuie subestimată forța PSD.

Ion Fugaru nu crede în scorul de aproape 42% la care este cotat actualul șef al statului. Crede că românii sunt sătui de Klaus Iohannis, dar și dezamăgiți de Viorica Dăncilă și Dan Barna.

Nicolae Ivan nu este surprins de scorul de sub 10% al lui Dan Barna. Opinia sa este că românii au fost manipulați la europarlamentare, de aceea USR a obținut scorul peste așteptări.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here