Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dana Constantinescu: Elevii care dau la Academia de Poliție cred că e ca-n filme, se duc cu ”badge-ul” și fac arestări!

Multe bâlbe în prima apariție în fața presei, joi, într-o conferință la sediul partidului, a Danei Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, proaspăt intrată în politică, candidat pe lista PNL de consilieri județeni.

Mai întâi, Constantinescu a explicat de ce a decis să intre în politică la PNL, deși afirmă că a fost curtată și de alte formațiuni politice.  

Jurnaliștii au întrebat-o pe liberala purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean cum vede faptul că guvernanții nu vor să majoreze lefurile profesorilor, de la 1 septembrie, pe motiv că nu sunt bani.

”Toate majorările salariale, sau ale alocațiilor copiilor, sau ale pensiilor au fost puse ”on hold” din cauza faptului că 50% din deficitul bugetar a fost cheltuit pe cheltuieli de pandemie, în privința COVID-ului” a încercat un răspuns proaspăta politiciană.  

Întrebată ce are de gând să facă, în calitate de consilier județean, Dana Constantinescu s-a chinuit să dea un răspuns legat de ”elevii din anii terminali, dar de fapt din clasele a 10-a, a 11-a sau a 12-a”, care să meargă în stagii de pregătire pentru a se decide ce vor să devină în viață.

”Cei care dau la Academia de Poliție cred că e ca-n filme, se duc cu ”badge-ul”, insigna, și fac arestări ca-n filme” a comentat liberala.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here