LIFE

Dana Chera, fostă Grecu, se întoarce. La ce post va avea emisiune

Dana Grecu Chera, fosta jurnalistă de la Antena 3, se întoarce în televiziune după aproape trei ani de pauză. Dana Chera (numele de acum, după căsătorie) va avea propria-i emisiune de seară, anunță paginademedia.ro.

Emisiunea moderată de Dana Grecu se va difuza marți și joi, între orele 19.00 și 21.00. Postul care o va avea în grilă nu este un canal de știri, ci o televiziune de nișă – Medika TV. De altfel, emisiunea de care se va ocupa se numește Medika Special și “va trata cele mai importante subiecte ale actualității”. Medika TV a fost lansată în octombrie 2018, de către Grupul Evenimentul Românesc, deținut de Vlad Pufu.

De ce la Medika TV? Dana Grecu: “Pentru ca am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustrare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate! Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice, oricât, oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc, specialiști, elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara făcând. Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei nații. Ei nu pot fi ținuți dosiți și scoși din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm mâini murdare de atâta politică degeaba. Medika asta își propune și cu asta m-a convins.”

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here