LIFE

Dana Chera a plecat de la Antena 3, după 15 ani

Dana Chera, fostă Grecu, a anunţat că nu va reveni la Antena 3, postul cu care colaborează de 15 ani, după concediul de maternitate. Ea a menţionat, pe blogul personal, că decizia a fost luată din raţiuni personale şi că e dispusă să se întoarcă în presă dacă apar noi proiecte.

Dana Chera (42 de ani) a publicat un mesaj pe blogul personal în care a anunţat că încheie colaborarea de 15 ani cu postul Antena 3 şi le-a mulţumit colegilor din trust.

„Am decis că proiectul meu la postul naţional de ştiri să se oprească. Plec de la Antenă mulţumindu-le colegilor mei, lângă care am crescut. De la care am învăţat. Pe care i-am respectat şi a căror simpatie am simţit-o onestă. N-am să dau nume, spun doar că munca în televiziune e una care se face doar în echipă. Iar echipele cu care am lucrat au fost de excepţie“, a scris Dana Chera.

Ea a mai menţionat că este deschisă unor noi colaborări în mass-media, iar că motivul pentru care pleacă de la Antena 3 e unul personal.

“Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist. Decizia nu e ușoară, dar ce e ușor din ce ne dorim pentru evoluția noastră ca trăitori pe aici?”, a încheiat Dana Chera.

Realizatoarea TV a intrat în concediu de maternitate în aprilie 2018, fiind înlocuită la emisiunea pe care o prezenta, „Adevăruri ascunse“, de Cătălina Porumbel. În iulie 2018, ea a născut al treilea copil, o fetiţă. Înainte de sarcină, a anunţat că a divorţat, după 20 de ani, de omul de afaceri Bogdan Grecu, alături de care are doi copii, David (16 ani) şi Mihaela (13 ani). La scurt timp, s-a şi căsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here