Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Dan Vîlceanu: O astfel de investiție ar avea un impact MAJOR. Suntem unul dintre județele sărace

O nouă conductă de gaze ar putea lega BRUA de magistrala din Vâlcea. Dacă se va face investiția, beneficiare vor fi localitățile din zona de Nord a județului Gorj, care au nevoie de rețele de gaze naturale pentru atragerea investitorilor și dezvoltarea turismului, spune deputatul Dan Vîlceanu.

Liderul PNL Gorj și primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, au participat, marți, la o discuție pe această temă cu conducerea Transgaz.

”Este vorba despre o investiție foarte mare, cu impact major asupra localităților din jumătatea de nord a județului și jumătate din Vâlcea” declară Dan Vîlceanu.

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, va lua legătura cu primarii localităților interesate să formeze o asociație în numele căreia să facă solicitarea către Transgaz.

”Trebuie să începem să gândim la nivel mare, la investiții majore care să schimbe radical lucrurile din Gorj. Suntem unul dintre județele sărace. Câtă vreme nu duci utilitățile, nu ai investitori și nu creezi locuri de muncă” mai spune deputatul Dan Vîlceanu.

Comment here