Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dan Vîlceanu: NU se impune conducere militară la SJU. Cosmin Popescu să tacă!

Deputatul Vîlceanu este  revoltat pe situația din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, unde medicii refuză să preia conducerea. Cu toate acestea, liderul PNL Gorj spune că NU se impune conducere militară pentru că nu există nici măcar un caz de medic infectat cu coronavirus.

Dan Vîlceanu cataloghează drept ”lipsită de bun simț” solicitarea pe care președintele PSD al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a făcut-o luni seară, pe facebook, ca Ministerul Sănătății să numească urgent o conducere la SJU. Liderul liberal dă vina pe PSD pentru ”dezastrul” de la spital.  

Vîlceanu este revoltat că prima echipă, despre care s-a discutat, săptămâna trecută, să preia conducerea Spitalului Județean de Urgență, cea coordonată de Maddy Huzu, a refuzat să-și asume răspunderea.   

Liderul PNL Gorj consideră că activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență de la Târgu-Jiu trebuie reformată din temelii. Vîlceanu acuză că lipsa de organizare a dus la apariția haosului în unitate.

Dan Vîlceanu nu consideră că se impune o conducere militară la Spitalul Județean de Urgență, așa cum a cerut, luni, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.  

Comment here