LIFE

Dan Negru va avea primul asistent robot. Au început filmările pentru „The Floor”

Kanal D a dat start filmărilor pentru formatul „The Floor”, un show care poartă semnătura lui John de Mol, creatorul „Big Brother” şi „The Voice”.

Dan Negru a păşit deja în platoul „The Floor”, construit special la Kanal D, şi oferă mai multe detalii de la filmări.

„Acum vreo 20 de ani am lansat primele asistente TV în piaţă, în programele mele de atunci. Acum e vremea să lansez şi primul robot într-un platou de TV. Copiii mei vor fi obişnuiţi cu aşa ceva peste ani de zile. Nouă ni se pare azi ceva uimitor”, a dezvăluit Negru.

49 de concurenţi se vor angaja în dueluri de cunoştinţe generale pe o podea LED uriaşă, împărţită în patruzeci şi nouă de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoştinte. Castingul pentru „The Floor” este încă în desfăşurare, iar toţi cei care îşi doresc să participe în emisiune şi să câştige premiul de 50.000 de lei sunt invitaţi să se înscrie pe pagina casting.kanald.ro.

”Încercăm să facem televiziune şi pentru celălat public care nu se mai regăseşte azi în progamele TV, publicul isteţ. Pe acelaşi ţevi poate să curgă şi apa de hazna, murdară, şi apa de izvor, curată. Aşa e şi cu televiziunea. Eu, de-a lungul anilor, am „băut” din ambele. Aşteptarea e să ne întâlnim cu acel public aşa cum ne întâlnim cu el la ”Jocul Cuvintelor” deja de doi ani de zile” a declarat Dan Negru pentru paginademedia.ro.

Comment here