LIFE

Dan Negru prezintă un nou show la Kanal D, “The Floor”. Câți bani se pot câștiga

Dan Negru prezintă un nou show spectaculos la Kanal D. Quiz show-ul momentului, “The Floor”, realizat de creatorul formatelor “The Voice” și “Big Brother” și distribuit de Talpa, nu putea avea o gazdă mai potrivită decât carismaticul prezentator.

Dan Negru va fi la cârma unui show ce îmbină dinamica și frumusețea quiz-ului cu spectacolul tehnologiei la cel mai înalt nivel. Pe o podea LED gigant, concurenții își vor pune la bătaie cunoștințele de cultură generală, inteligența și spontaneitatea.  

“Parteneriatul nostru cu publicul isteț de televiziune continuă! Ne-am propus ca prin programe TV inteligente să oferim și publicului isteț un loc pe telecomanda televizorului. Ne-a bucurat cantitatea acestui public, dar mai ales ne-a bucurat calitatea lui. După „Jocul cuvintelor” și “Tu urmezi”, care au devenit deja fenomene populare, sperăm ca “The Floor” să devină noua bucurie a publicului isteț de televiziune”, susține Dan Negru.

Castingul pentru “The Floor” este în desfășurare, iar toți cei interesați să participe în show-ul televizat și să câștige premiul de 50.000 de lei pus la bătaie sunt invitați să se înscrie accesând pagina casting.kanald.ro. 49 de concurenți se vor angaja în dueluri de cunoștințe generale pe o podea LED uriașă, împărțită în patruzeci și nouă de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoștințe.

Comment here