LIFE

Dan Negru își ridică al patrulea bloc de birouri

Dan Negru (47 de ani), vedeta Antena 1, scoate zeci de mii de euro atât din televiziune, cât și din afacerile cu imobiliare, care îi merg ca pe roate. El a înălțat în București, în ultimii zece ani, trei clădiri, iar vara aceasta muncește din greu, chiar și pe caniculă, la cel de-al patrulea bloc pe birouri, situat în zona Unirii.

Este, deopotrivă, atât ”Regele audiențelor”, atât în România, cât și în Republica Moldova, unde prezintă mai multe concursuri tv, iar în curând va prezenta și show-ul ”Roata norocului”, dar și ”Regele Imobiliarelor”. Dan Negru a fost surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, pe șantierul din zona Unirii, unde se străduia să le dea o mână de ajutor muncitorilor, pentru a urgenta lucrarea începută în luna ianuarie. Dar Dan a intrat în afaceri imobiliare încă de acum zece ani, în 2009, când a ridicat primul bloc de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp.

La cinci ani distanță, în 2014, el și-a suflecat din nou mânecile și a revenit pe șantier, de data aceasta pe Bulevardul Știrbei Vodă, unde, după mai bine de un an de muncă, a mai ridicat un bloc, pe care l-a dat spre închiriere unor firme. Iar 2017 l-am surprins în zona de nord a Capitalei, dând la lopată. Apropiaţii vedetei tv au dezvăluit că într-o astfel de clădire sunt investiţii de peste 200.000 de euro, însă suma este recuperată, în timp, de la firmele care închiriază aceste spaţii, cu aproximativ 25-30 euro/mp.

Dan nu apelează la împrumuturi bancare, așa cum mulți oameni de afaceri sunt tentați să creadă, investiţiile fiind doar din veniturile din televiziune, unde câştigă lunar peste 10.000 de euro ca prezentator, dar şi din chiriile clădirilor, care îi bagă în buzunar în jur de 50.000 de euro lunar. El şi-a extins afacerile imobiliare şi în Timişoara, oraşul natal, care îi rotunjesc lunar veniturile cu aproximativ 20.000 de euro.

Dan a avut ambiția de a-și contrui o vilă, în 2006, în Cartierul Ghencea, cu cinci dormitoare şi un living, curtea având o suprafață de 1.300 de metri pătraţi.

”Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune”, l-au lăudat prietenii.

Dan trage tare ca să le facă zestre celor doi copii ai săi, Bogdan (7 ani) şi Daria (9 ani).

Vila Dan Negru

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here